• Dera e hyrjes

    Dizajni modern dhe izolimi maksimal termik

    Motorizim për hyrje

    Komfort dhe siguri që bindin

    Dera e garazhit seksion

    Dera juaj e preferuar në cilësinë e markës Hörmann

Teaser-1
Teaser-1

Dyer te kualitetit Gjerman - Hörmann

Dyert e garazhit

Shtëpia jonë është vendi ku ndihemi të sigurt.

GENERALTORE ju ofron dyer të cilësisë Gjermane: Hoermann

 

 


Dyer të gjata sipas nevojës suaj.

Cilësi e lartë vetëm tek GENERALTORE.

 

 


Dyer te brendshme

Cilesi e larte e dyerve të hyrjes dhe sigurisë se dyerve të hyrjes te 2018

Dyert e hyrjes në çelik / alumin Thermo65

Dyert hyrëse në ThermoSafe dhe ThermoCarbon alumini

 

 


motorët

Cilësia e markës Hörmann

Cilësia e bërë në Gjermani

Të gjithë komponentët e dyerve dhe motorëve janë rezultat i prodhimit Gjerman Hörmann.

Produkte për breza

Siguri e lartë për breza të ardhshme vetëm tek GENERALTORE.

E ardhmja në sy

GENERALTORE dëshiron të japë një shembull të mirë. Jemi këtu për ju.

Çdo gjë nga një prodhues i vetëm

Në tregun e komponentëve të ndërtimit, emri i Hörmann tani është sinonim i dyerve, dyerve, kornizave dhe motorëve. Në fakt, në këtë sektor, Grupi Hörmann është prodhuesi më i madh në Evropë, e të gjitha këto tek GENERALTORE.

Original text